U nedjelju – 20. siječnja 2019. u Budrovcima je održana

 

REDOVNA IZBORNA GODIŠNJA SKUPŠTINA KULTURNO-UMJETNIČKOGA DRUŠTVA „ŠOKADIJA“ BUDROVCI

 

             Izvješća o radu i blagajničkom poslovanju podnio je dosadašnji predsjednik Tomislav Vuković, izvješće o radu folklornih skupina pročitala je voditeljica Ivana Žajdlik a izvješće Nadzornog odbora podnijela je Kristina Sito. Članovi Skupštine dali su ponovno povjerenje dosadašnjem predsjedniku Tomislavu Vukoviću te Upravnom i Nadzornom odboru.
U novi Upravni odbor predloženi su i izabrani dosadašnji članovi Željko Vurm, Krešo Zetović, Nikola Dorić, Drago Sito, Branka Damjanović, Zvonko Zetović, Anita Kretonić i Alen Dorić. U novi Nadzorni odbor predloženi i izabrani su Kristina Sito, Tomislav Ručević i Stjepan Ručević.
Skupštinu su pozdravili prigodnim riječima Zlatko Mezeji, dopredsjednik Saveza kulturno-umjetničkih društava Grada Đakova i predsjednik KUD-a „Zora“ Piškorevci, Blaženka Lulić, predsjednica KUD–a “Kuševac“ Kuševac i Anica Karajko, dopredsjednica KUD-a „Slavonija“ Đurđanci. Usvojen je financijski plan i program rada za tekuću godinu.
Članovima Skupštine i gostima predsjednik Tomislav Vuković podijelio je nove zidne kalendare KUD-a „Šokadija“ Budrovci a Skupština je završena prigodnim domjenkom.

 

 

Tekst i foto: Željko Vurm

 

HOME