U organizaciji Nogometnog kluba „Slavonija“ Budrovci, u suradnji s obitelji Kedačić, na nogometnom igralištu u Budrovcima 3. i 4. kolovoza 2019. – u spomen na nedavno tragično preminuloga člana Kluba - održan je

 

1.MEMORIJALNI NOGOMETNI TURNIR „IGOR KEDAČIĆ“

 
            Lijepo vrijeme omogućilo je mnogobrojnoj nogometnoj publici, kako iz Budrovaca tako i iz okolnih mjesta, pratiti po dvije utakmice na dan.
U subotu, prvoga dana turnira, ostvareni su ovi rezultati: NK "Mladost" Satnica Đakovačka - ŠNK "Ratar" Piškorevci 2:0 te NK "Slavonija" Budrovci - NK "Dračice" Đakovo 3:1.
Drugoga dana, u nedjelju, ekipe su postigle sljedeće rezultate: ŠNK „Ratar“ Piškorevci – NK „Dračice“ Đakovo 5:1 te NK „Mladost“ Satnica Đakovačka – NK „Slavonija“ Budrovci 4:1.
Na kraju su proglašeni najbolji vratar: Jakov Sito iz NK „Slavonija“ Budrovci, najbolji strijelac Ivan Tunuković iz ŠNK „Ratar“ Piškorevci te najbolji igrač turnira Ivan Barišić iz NK „Mladost“ Satnica Đakovačka koji su dobili prigodna priznanja a svim ekipama dodijeljen je pehar prema rezultatu natjecanja.
 

 

 

Tekst i foto: Željko Vurm

 

Link: 2.MEMORIJALNI NOGOMETNI TURNIR „IGOR KEDAČIĆ“
2020. god.

Link: 3.MEMORIJALNI NOGOMETNI TURNIR „IGOR KEDAČIĆ“
2021. god.

 

HOME