Učenici i djelatnici Osnovne škole Budrovci i Područne škole Đurđanci organizirali su 17. veljače 2015.

 

VELIKI ŠKOLSKI MASKENBAL

 

Zadnjega dana ovogodišnjih poklada polaznici predškole sa svojom odgojiteljicom te svi učenici Osnovne škole Budrovci i Područne škole Đurđanci, njihove učiteljice, učitelji, nastavnici, ravnatelj, ostali djelatnici škole i poneki roditelji bili su sudionici velikoga maskenbala u školskoj sportskoj dvorani u Budrovcima.

Predškolci su se kostimirali kao Crvenkapice, učenici prvoga razreda uprizorili su Šumu Striborovu, učenici drugoga razreda pokazali su kako izgleda Pinokio, učenice i učenici trećega razreda nastupali su kao Mažoretkinje a cijeli četvrti razred bio je Velika obitelj. Učenici prvoga i trećeg razreda Područne škole Đurđanci bili su Vojnici a učenici drugoga i četvrtog razreda nastupili su kao Svatovi. Kompletan peti razred pretvorio se u Vještice a iz šestog razreda stigle su Bake i djedovi. Sedmi razred se predstavio kao Patuljci a osmi kao Havajke.

Program je vodio učitelj Željko Vurm a asistirala mu je školska knjižničarka Andrea Dvoržak koja je svim bušarskim skupinama dodijelila prigodne zahvalnice. Školsko osoblje pripremilo je krafne i sokove za sudionike maskenbala a program je završen uz pokladne bušarce i glazbu za ples.

 

 

Tekst: Željko Vurm – Foto: Andrea Dvoržak

 

ARHIVA VIJESTI